RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

​Треба обмежити спілкування школярів: у КМДА вирішили, що робити з дітьми після 1 листопада

У разі погіршення епідемічної ситуації в Києві дистанційне навчання буде більш ефективним за канікули.

Про це “Апострофу” сказав заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, який відповідає за освітню галузь.

За словами чиновника, попередній досвід дистанційки в Києві показав ефективність та успішність цього формату по всіх показниках.

“Дистанційне навчання хоч і створює проблеми для батьків початкових класів, але це точно краща альтернатива продовженню канікул без отримання знань", - сказав він “Апострофу”.

Дистанційка зараз – це передусім необхідність завантажити школярів роботою вдома та обмежити їхні контакти з однолітками, вважає заступник голови КМДА.

“На додаток ми пішли на радикальні заходи і заборонили дітям шкільного віку відвідувати торговельні центри та кінотеатри без супроводу дорослих, які щеплені або мають негативний ПЛР-тест", - сказав Валентин Мондриївський.

Заступник мера зазначив, що в столичних школах навчається 300 тисяч школярів – а це безпосередній контакт із втричі більшою кількістю людей. Тому потрібен додатковий час для того, щоб виконати рекомендації медиків та нарешті розірвати ланцюг захворюваності.

Остаточне рішення про те, будуть у школах канікули чи дистанційка, у п’ятницю, 29 жовтня, прийматиме спеціальна комісія. Рішення буде прийнято на наступний тиждень, після чого діти або повернуться до шкіл (у разі вакцинації 100% працівників), або продовжать навчання у віддаленому форматі.

Нагадаємо, сайт "Апостроф" розповідав, як працюватимуть школи Києва в умовах "червоної" зони карантину.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: КиївВлада
Теги: