RU  UA

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Влада

Новини

17 вересня

Всі новини

Віталій Кличко обговорив з мером Берліна допомогу критичній інфраструктурі Києва

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Берліна Каєм Вегнером та президенткою Парламенту Берліна Корнелією Зайбельт. Обговорювалися питання співпраці та подальшої допомоги Києву.

Про це повідомив Віталій Кличко.

«Зустрівся в Берліні з мером німецької столиці Каєм Вегнером та головою Парламенту Берліна Корнелією Зайбельт. Обговорили допомогу, яка потрібна Києву для функціонування критичної інфраструктури наступної зими, яка буде складною. Бо росія намагається знищити й постійно обстрілює обʼєкти інфраструктури. Кай Вегнер пообіцяв, що Берлін розгляне всі можливості, щоб передати Києву партію електрогенераторів», - повідомив Віталій Кличко.

Також на зустрічі обговорювалися питання оснащення Центру протезування, що будується у Києві.

«Зокрема, з мером Вегнером деталізували подальші кроки щодо оснащення та майбутньої роботи «Берлінсько-Київського центру протезування», який відкриємо в Києві цієї осені. Це - важливий проект, який втілюємо на базі однієї з комунальних лікарень Києва за допомоги мерії Берліна та неурядової організації «Life Bridge Ukraine», - зазначив мер Києва.

Раніше повідомлялося, що Віталій Кличко домовився з мером Берліна Каєм Вегнером про будівництво в українській столиці інноваційного «Берлінсько-Київського центру протезування», а також про протезування в Берліні українських поранених.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: КиївВлада
Теги: