RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Лайм

Новини

19 вересня

18 вересня

Всі новини

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються

Дженніфер Лопес та її чоловік Бен Аффлек офіційно розлучаються.

Про це свідчить запис у реєстрі Вищого суду Лос-Анджелеса, пише CNN.

Зауважується, що Лопес подала на розірвання їхнього дворічного шлюбу в Лос-Анджелесі у вівторок, що збігається з річницею їхньої весільної церемонії. У них Лопес вказала офіційну дату розставання - 26 квітня цього року.

Офіційно вони оформили свій шлюб у Лас-Вегасі в липні 2022 року, а через місяць провела масштабну весільну церемонію. Їхнє розлучення, як пише CNN, "ознаменує собою черговий поворот в історії кохання двох суперзірок, яка протягом десятиліть перебувала в центрі уваги громадськості".

Відомо, що зірки Голлівуду одружилися через понад 20 років після того, як вперше зустрілися на знімальному майданчику комедії «Джильї». Адже вони розірвали стосунки на початку 2004 року, відновивши їх через майже два десятиліття.

У 2024 році Лопес випустила документальний фільм «Найбільша історія кохання, яку ніколи не розповідали», що оповідає історію її самостійно спродюсованого альбому "This Is Me... Now" та її десятилітніх пошуків любові до себе. У фільмі Аффлек сказав, що навчився "йти на компроміс" з Лопес щодо її бажання бути більш публічною у своєму приватному житті.

Проте останній час з'являлась інформація, що пара виставила на продаж особняк у Беверлі-Гіллз за 65 млн доларів. Лопес і Аффлек також часто з'являлися на публіці окремо і без кілець. Зокрема нещодавно пару бачили на різних узбережжях: Лопес святкувала свій день народження наприкінці липня, влаштувавши вечірку, на якій Аффлека, схоже, не було серед відвідувачів.