RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Лайм

Новини

18 вересня

Всі новини

Слава Камінська спростувала своє третє одруження

Колишня солістка музичного гурту "НеАнгели" Слава Камінська спростувала інформацію у ЗМІ про те, що вона нібито втретє вийшла заміж.

Про це повідомив ведучий Слава Дьомін, посилаючись на слова зірки.

Він розповів, що співачка обіцяла йому першому повідомити про таке рішення і вона стверджує, що надалі залишається незаміжньою.

"Щойно розмовляв зі Славою Камінською. Кинув предʼяву, що вже всі ЗМІ повідомили про весілля, а мені вона не сказала, що вийшла заміж. Бо обіцяла сказати мені першому. На що отримав відповідь, що вона поки не заміжня. А свого обранця називає чоловіком, бо так зручніше", - йдеться у повідомлені.

Ведучий додав, що надалі від нього слід чекати офіційного повідомлення про її заміжжя.

Напередодні ЗМІ підхопили повідомлення екссолістки гурту "НеАнгели" Камінської, яка в Instagram натякнула на те, що втретє вийшла заміж.

Співачка опублікувала фотографію з мальовничого туристичного острова, де вона позувала в обіймах нового коханого. У дописі вона назвала його своїм чоловіком.

"Ми з чоловіком періодично влаштовуємо собі невеликі "втечі" на кілька днів. Просто змінити картинку, побути вдвох, перезавантажитись. На цей час діти залишаються з нянею, а ми їдемо туди, де можемо відчути себе як туристи, навіть якщо живемо на "туристичному" острові. Це допомагає повернути сили, натхнення і знову із задоволенням поринути в наше острівне, але все ж таки звичайне життя", - написала вона.

На світлині обличчя свого обранця приховала, як і не уточнила його імені.

Нагадаємо, раніше співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська грубо відповіла на запитання підписників стосовно української мови.