RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Лайм

Новини

19 вересня

18 вересня

Всі новини

Оля Полякова показала свого загадкового чоловіка та розкрила особисті подробиці

Українська естрадна співачка Ольга Полякова розповіла про 20-ту річницю весілля з чоловіком Вадимом Буряковським, яку святкують 11 вересня.

Про це артистка написала у соцмережі Instagram.

Вона розповіла, як надійно підтримував весь цей час її чоловік, ставши рідною людиною та другом. У результаті їм вдалося зберегти кохання, яке стало "дорослим, безпечним та затишним".

"Ну що, 20 років! Мені здавалося, що це неможливо, але він зробив неможливе! Спочатку взяв мене на ручки, а потім навчив ходити і робити все самій. А потім не заважав - тільки підтримував та хвалив! Розумію, що це дещо батьківська позиція, але з жінкою, яка була в дитячій, неможливо інакше! Але я виросла в цьому шлюбі, в любові та теплі, і стала дорослою, незалежною і самовпевненою! І ми тепер батьки нашим прекрасним дівчаткам, а один одному - рідні люди, а ще ми найкращі друзі! Любов? Так, вона сама - доросла, безпечна, затишна!", - написала співачка.

Згідно з відкритою інформацією, чоловік Ольги Полякової, Вадим Буряковський, є бізнесменом. Вони виховують двох дітей: Марію 2005-го та Алісу 2011 років народження.

Раніше ми писали, що співачка Полякова оголосила про роботу у Лондоні над своїм англомовним альбомом, а також заявила, що Бейонсе поцупила у неї ідею використання коня на сцені.