RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У мережі висміяли вихід нардепа з "Опозиційного блоку": опубліковано відео

У соцмережах висміяли вихід народного депутата Вадима Рабиновича з політичної партії "Опозиційний блок".

Відео з сарказмом як реакцію на вихід нардепа з "Оппоблока" опублікував на своїй сторінці в Facebook користувач під ніком Антон Ходза.

"Вадим Рабинович залишає Опозиційний блок", - прокоментував Ходза відео, в якому тварина безуспішно намагається вистрибнути з чану з водою.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, Рабинович 13 травня вирішив вийти з партії "Опозиційний блок", за списками якої йшов на парламентські вибори, але не має наміру писати заяву про свій вихід з фракції, і хоче дочекатися, поки його з неї виключать.

"Це виважене й серйозне рішення, прийняте моєю політичною силою (партія "Центр" – ред.). Я підтверджую вам, що 2 роки, проведені з опозицією, вважаю правильними, але сьогодні я вважаю, що треба стати більш радикальними до існуючої влади, або визнати, що Оппоблок не існує", - сказав Рабинович.

Відповідаючи на питання, чи буде він виходити з фракції, депутат сказав: "Обов'язковим".

Однак на уточнююче питання, чи напише він заяву про вихід з фракції "Опозиційний блок",Рабинович сказав: "Ні, не дочекаєтесь. Якщо я напишу заяву, я втрачу мандат. Нехай вони мене виключать, як зрадив інтереси робітничого класу".

У свою чергу, народний депутат від "Опозиційного блоку" Микола Скорик підкреслив, що заява Рабиновича про його вихід з "Оппоблока" – результат його співпраці з владою.

"Я оцінюю суєту Рабиновича – як пряму реакцію влади на опубліковані вчора рейтинги від Центру Разумкова. Влада зрозуміла, що Опозиційний блок на першому місці – це всерйоз і надовго, тому її мета – будь-якою ціною зупинити нашу партію. А Рабинович, як відомо, давно шукав способи співпраці з владою і тепер, схоже, знайшов з нею спільну мову", – повідомив Скорик.

Як повідомляв "Апостроф", в грудні 2015 року Рабинович заявив, що тепер уже екс-глава українського уряду Арсеній Яценюк особисто розпорядився не допустити повернення в Україну бізнесмена Дмитра Фірташа.