RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Російський сатирик розповів захоплюючі байки з народу про міст Путіна в Криму

Російський поет Андрій Орлов (Орлуша) впевнений, що кримчани вже змирилися, що Керченський міст в Криму ніколи не буде побудований.

Про це він сказав в інтерв'ю Ехо Москви.

"Так ось, в Криму зараз є легенди, кожен день з'являються: засмоктала трясовина ще одного водолаза; з'явився суперкальмар, палі йдуть, хоч їх вже на 45 кілометрів забили (вглиб). Тобто, можна палі підвозити так само, як той сніг, про який я розповідав, відвозили. І там ось ці легенди... тобто, вони вже готові до того, що мосту не буде ніколи. І під це вже є обґрунтування. Там є чорні водолази, які приходять за білими водолазами", - розповів поет-сатирик.

На його думку, міст в Крим як і сама анексія півострова – не ефективний проект з точки зору економіки.

"Будівництво мосту в цій вимушеній ситуації – це ми платимо грошима на багато років вперед за проблему, яку, я вважаю, створили самі. Тобто, відсутність сухопутного шляху у Крим, по-моєму, все-таки на совісті деяких люей, що приймають рішення в уряді Росії", - заявив Орлов, маючи на увазі агресію Росії в Україні.

Як повідомляв "Апостроф", 8 червня прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив про проблеми з будівництвом Керченського мосту.