RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Розвідка показала, кого Путін надіслав на Донбас придушувати паніку бойовиків

У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили про масову паніку серед військовослужбовців 1 армійського корпусу (Донецьк) Збройних сил РФ на Донбасі.

Про це повідомляється на сторінці ГУР МО в Facebook.

"... після панічного залишення передових позицій майже третиною новоприбулого особового складу, командування 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) змушено провести позачергову ротацію та запросити додаткове посилення боєготовими підрозділами у командування 1 армійським корпусом", - зазначили в розвідці.

Підкреслюється, що для залагодження ситуації в штаб 9 ошмсп мп прибув командувач 1 АК ВС РФ генерал-лейтенант Валерій Асапов.

Нижче публікуємо фото генерала Асапова.

"... з метою припинення панічних настроїв у передових підрозділах, командування 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) вирішило знімати з передової, відправляти в тил та піддавати кримінальному переслідуванню найбільш активних панікерів", - додали в ГУР МО.

Також повідомляється, що документи на дострокове припинення контракту про проходження військової служби з наступною передачею справи до органів військової прокуратури РФ підготовлений на росіянина Михайлова Павла Вікторовича, 30.08.1990 р., який проживає за адресою: м. Москва, вул. Свободи, б. 89, корп. 2, кв. 24.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у розвідці опублікували нові дані про втрати РФ на Донбасі.