RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Чутки про нового спонсора повалення влади України розбурхали мережі

Директор компанії Berta Communications, політтехнолог Тарас Березовець вважає, що блокування роботи Верховної Ради фракціями "Батьківщина" і "Радикальна партія Олега Ляшка" є відповіддю на переслідування народного депутата з групи "Воля народу" Олександра Онищенка.

Про це Березовець написав на своїй сторінці у Facebook.

"Блокування роботи Верховної Ради Батьківщиною і Радикальною партією - це не тільки свідчення того, що нормальної парламентської опозиції з них не вийшло і їм реально нічого запропонувати в якості альтернативи, крім популістського дискурсу. Це не тільки демонстрація перед держсекретарем Джоном Керрі недієздатності Верховної Ради", - зазначив політтехнолог.

"Це в першу чергу ответочка за переслідування спонсора Олександра Онищенка та відпрацювання перед ним теми, що кошти будуть відпрацьовані і про нього не забудуть. Забудуть, і причому дуже швидко. Як до того забули "незамінних" Клименка, Арбузова, Фірташа. Просто деякі сильно пожвавилися після нещодавньої заяви Онищенка, що він почне фінансувати зміну влади в країні", - додав Березовець.

На цю публікацію гостро відреагували користувачі соцмереж.

"Час вже Йулько-Ляшкам виходити з транспарантами: "Не забудемо, не пробачимо!" - пише в Twitter Шкварки News.

Як повідомляв "Апостроф", 5 липня Верховна Рада зняла недоторканність з Олександра Онищенка і дозволила його арешт.