RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Сети розбурхала перепалка глави ГПУ з нардепом про таємну зустріч

У соціальних мережах викликала бурхливий резонанс перепалка народного депутата Сергія Лещенка з генеральними прокурором України Юрієм Луценком, що стосується таємної зустрічі, яку глава ГПУ нібито провів з олігархом, колишнім дніпропетровським губернатором Ігорем Коломойським.

Про цю зустріч Лещенко повідомив в ефірі телеканалу 112, а потім написав на своїй сторінці в Facebook.

Народний депутат заявив, що Луценко зустрічався з Коломойським, коли їздив в Івано-Франківську область.

Його запис, опублікована у соцмережі вчора, 25 липня,зібрала понад 1100 лайків, понад 200 перепостів та понад 190 коментарів.

Сьогодні вранці Юрій Луценко відреагував на заяву Лещенко у своєму Facebook. Він спростував інформацію про зустріч з Коломойським. За його словами, в цьому році він не розмовляв з Коломойським навіть по телефону.

Свій пост Луценко забезпечив єхидною картинкою.

Менш ніж за годину пост Луценко набрав більше 2 тисяч лайків і більше 150 перепостів.

Перепалка Лещенко з Луценка викликала бурхливий резонанс у соціальних мережах.

"Луценко відмовився конкурувати з Сергій Лещенко з приводу зустрічей з олігархами. Популярний нардеп — поза конкуренцією. Дотепно", — зазначив політолог, колишній народний депутат Віктор Уколов на своїй сторінці в Facebook.

"Лещенко і Коломойський. Я очікував такої відповіді від Генерального", — пише у своєму Facebook відомий блогер під ніком Pavlo Nuss.

"Мене терзають суперечливі почуття. Я насолоджуюся стилем... красою відповіді і сатири. Супер! Але я засмучений. Шо за генпрокурор, що не може з баригами потерти. Ваще не за поняхам. Всі наманые посоны і дівчина труть в листаранах з модними олігархами, а Юра — ні", — зазначає у своєму Facebook блогер під ніком " Анархіст Миха.

"Цікаво, Лещенко після цього вибачиться бодай перед Луценка чи як завжди, надуется і полетить?" — задається питанням блогер Вадим Денисенко на своїй сторінці в Facebook.

"Чіткий і зрозумілий відповідь Генпрокурора: конкурентів по таємних зустрічей з олігархами у Сергія Лещенка не існує", — пише на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Луценка Лариса Сарган.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в одному з київських ресторанів Сергій Лещенко провів зустріч з російським олігархом Костянтином Григоришиним, який проживає в Україні.