RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Адепт "Новоросії" розповів про нібито держпереворот, який готують в Україні

Одіозний політик, колишній український народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов заявив про те, що в Україні нібито здійснюється підготовка до державного перевороту.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами екс-регіонала, у столичному готелі "Київ" вже підготовували штаб майбутнього перевороту. Зокрема, 17-й поверх нібито відвели для голови МВС України Арсена Авакова, його помічників та охорони.

"До Авакова на поверх збирається переїхати і спікер ВРУ Парубій. Спеціально для нього зараз зарезервували й роблять ремонт у трьох двомісних номерах. Один для Парубія, один для його помічників, і один номер для охорони. На поверх веде окремий ліфт, перед яким на першому поверсі чергує охорона. На секретний поверх має право заходити тільки спеціально перевірений обслуговуючий персонал, і кажуть, що навіть у разі пожежі до готелю приїде спеціальна пожежна машина", - написав Царьов.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат Володимир Парасюк заявив, що організувати державний переворот в Україні може тільки полк спеціального призначення "Азов", що входить до складу Національної гвардії.