RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У США скандальному піарнику Трампа загрожує в'язниця через гроші Януковича

ФБР і міністерство юстиції США розслідує повідомлення про причетність американських компаній, в тому числі колишнього глави виборчої кампанії кандидата в президенти США Дональда Трампа Пола Манафорта, до корупційних схем екс-президента України Віктора Януковича.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на телеканал CNN.

"Розслідування велике і в тому числі вивчає питання про те, чи використовувалися американські компанії та фінансова система (США) для того, щоб потурати можливій корупції партії екс-президента України Віктора Януковича", — повідомляє телеканал з посиланням на "множинні джерела в правоохоронних органах".

За інформацією CNN, розслідування в тому числі стосується роботи фірми колишнього радника кандидата в президенти від республіканської партії Дональда Трампа Пола Манафорта, на адресу якого лунають звинувачення у просуванні за фінансову винагороду інтересів України при президенті Януковичі.

Як повідомляв "Апостроф", в четвер національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оприлюднило копії документів, згідно з якими екс-радник Януковича Пол Манафорт міг отримати 12,7 мільйона доларів з "чорної каси" української Партії регіонів.