RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Дестабілізація в Україні: у Порошенка зробили тривожну заяву

Глава адміністрації Президента України Ігор Райнін заявив, що на даний момент загроза дестабілізації ситуації в Харківській області зберігається.

Про це він повідомив в ефірі програми "Лівий берег" з Сонею Кошкіною" на телеканалі "24". Запис програми опублікований на YouTube.

"Якщо не вживати якихось заходів і нічого не робити, то звичайно, існує (загроза дестабілізації ситуації, – "Апостроф")", - зазначив Райнін.

Він підкреслив, що українське керівництво приділяє велику увагу даному регіону. Зокрема, сказав Райнін, по Харківській області було прийнято три програми: антитерористична, державної безпеки та територіальної оборони.

Райнін додав, що український президент Петро Порошенко доручив своїй адміністрації та Кабінету міністрів розробити механізм якнайшвидшої реалізації програми відновлення східних областей України: Луганської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької.

Голова АПУ зазначив, що під цю програму підписана кредитна лінія в 200 млн євро, яка вимагає від Кабміну та Верховної Ради внесення ряду змін.

Як повідомляв "Апостроф", у вересні в Харкові пройшли обшуки в приміщеннях, які належать меру міста Геннадію Кернесу.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: АПУ, Харків