RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Слова Олланда про Донбас обурили члена стратегічної сімки України

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков емоційно відреагував на заяву президента Франції Франсуа Олланда з приводу проведення виборів на Донбасі.

Про це Аваков написав на своїй сторінці в Facebook.

Він обурився тим фактом, що президент Франції запропонував спочатку провести вибори на Донбасі і лише потім здійснити повернення Україні контролю над усім українсько-російським кордоном.

Аваков закликав Олланда не відкуповуватися від глави РФ Володимира Путіна розділом України, нагадавши, як напередодні Другої світової війни Європа безуспішно спробувала заспокоїти лідера нацистської Німеччини Адольфа Гітлера.

Відзначимо, що дана публікація набрала за сім годин більше 1,6 тис. лайків.

"Два з половиною роки пройшло. Крім нас нікому це вже не треба, по всій видимості. Хіба нам не все одно було, що відбувалося в Киргизії два роки після втечі Бакієва?", "Напишу щось дуже неприємне. Коли в Україні з 2014 року до цих пір законодавчо не визнали злочином "презумпцію правоти держави над правом" та рішення чиновника часто вище елементарних прав людини, то самий терплячий і лояльний до України ультра-західний чиновник буде підтримувати здачу України в обійми нью-срср, бо дружити і співпрацювати з фейковими демократами і лібералами дуже огидно і контрпродуктивно", "Чому Президент Порошенко , який постійно веде переговори з президентом Олландом дозволив без його відома висловитися французу про здачу Донбасу? Він не знав про що буде говорити Олланд в парі? Неодмінно знав і нічого не заперечував. І тепер він мовчить, а це він повинен був викласти свою позицію, а не міністр Аваков. Таке враження, що позиція Франції та Німеччини, і Росії, і України вже таємним чином визначені", - коментують публікацію Авакова користувачі соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", у стратегічну сімку України, крім президента, прем'єр-міністра і спікера Верховної Ради, входить, зокрема, глава МВС Арсен Аваков.