RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

План помічника Путіна по розвалу України: у Авакова вказали на роль "Інтера"

Народний депутат України і позаштатний радник глави МВС Антон Геращенко прокоментував опубліковані хакерами дані з пошти помічника президента РФ Владислава Суркова, де містилася інформація про підготовку керівництвом РФ плану з дестабілізації внутрішньої і зовнішньої політики України.

Про це нардеп написав на своїй сторінці в Facebook, вказавши на те, що для досягнення зазначених цілей Росія використовує відкриту використовує ряд засобів масової інформації на чолі з телеканалом "Інтер".

Геращенко розповів, що на сайті "Інтера" 19 жовтня з'явилася новина про те, що Закарпатська облрада проголосувала за самостійну економічну політику. Пізніше нардеп з'ясував, що в тексті рішення немає ні слова про самостійної зовнішньоекономічної політики Закарпаття.

"У рішенні йдеться лише про зміцнення зв'язків між регіонами побратимами - Закарпаттям і областю Німеччини - Верхня Франконія і тільки! Все інше - це заздалегідь спланована і добре організована інформаційна провокація телеканалу "Інтер", - написав Геращенко.

Як повідомляв "Апостроф", в опублікованих документах Суркова мова йде не тільки про східних регіонах, де третій рік триває війна проти Росії. Зокрема, план передбачає так звану федералізацію Закарпаття.