RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Медведчука помітили в компанії з людиною Путіна: в Україні хвиля гніву

Кума президента РФ, лідера руху "Український вибір" Віктора Медведчука помітили в компанії з прес-секретарем президента РФ Дмитром Пєсковим на засіданні Міжнародного дискусійного клубу "Валдай" в Сочі, де виступав російський президент Володимир Путін.

На цей факт з гнівом відреагував на своїй сторінці в Facebook український журналіст Петро Шуклінов.

"Він повинен бути негайно відкликаний з Мінська. Давайте скажемо влади, що ось цей кадр - це остання крапля", - написав він про Медведчука.

Дивитись з 11:35

"Я не буду зараз метати блискавки в Медведчука. З ним давно все було ясно. Просто хочу, щоб кожен взяв на замітку: після наступної новини про зрив страшними радикалами чергового форуму медведчуківського "Українського вибору", що проходить під вивіскою "За мир у всьому світі або "Всі люди брати", подивіться уважно на тих, хто буде обурюватися "розгулом екстремізму". Швидше за все, у такого "захисника демократії" в цей момент ззаду стирчить анальна пробка, пофарбована у відомий триколор. Не бийте їх, і навіть не сперечайтеся - у них і так дуже важке життя і множинні розриви на славу Путіна", - написав у соцмережі журналіст Роман Чернишов.

Як повідомляв "Апостроф", 26 жовтня у Миколаєві учасники Громадянського корпусу "Азов" разом з іншими активістами зірвали форум, який був організований депутатом міськради від "Українського вибору" Максимом Нєвєнчаним.