RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Підрив "зірки Плотницького" в Луганську: в мережі вказали на дивацтва

Луганський блогер Савелій Вассерман угледів у підриві "стовпа Плотницького" в Луганську з'ясування стосунків місцевих угруповань ватажків так званої ЛНР.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Вассерман вказує на відносну простоту виконання даного підриву, сумніваючись у причетності до даного інциденту української ДРГ.

"Але тупі диверсанти пішли підривати ЗІРКУ!!! Б****. Не рейки, не мости, не дороги не склади.. ЗІРКУб****", - пише блогер.

На думку Вассермана, все вказує на загострилося протистояння угруповань ватажків так званої ЛНР, пророкуючи нові інциденти.

"Як підсумок виводимо: розбірки між силовиками ЛНР тривають. Прокурорські передали привіт МГБ за недавне свавілля в прокуратурі. За МДБ не заіржавіє будьте спокійні скоро відповідь прилетить", - резюмує Вассерман.

Лідер громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов дотримується дещо іншої думки, пов'язуючи цей підрив з репресіями проти незгодних з ватажками бойовиків.

"За інформацією генерал-майора запасу СБУ Віктора Ягуна, імітацію підриву пам'ятного знака "Зірка Перемоги" співробітники "МГБ ЛНР" використовують як привід для проведення так званих "спецоперацій" по затриманню місцевих жителів окупованого Луганська", - пише активіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі було опубліковано відео з місця підриву "стовпа Плотницького".