RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Депутати-барани: заклик покарати Савченко викликав захват у адептів Путіна

Депутат Верховної Ради України від фракції "Блок Петра Порошенко" Тетяна Ричкова звернулася до спікера ВР Андрія Парубія із закликом розглянути висловлювання нардепа Надії Савченко на засіданні Регламентного комітету.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

На думку народної обраниці Ричкової, слова її колеги Савченко про "депутатів-баранів" ганьблять український парламент і є неприпустимими.

"Я впевнена, що за такі порушення депутатської етики повинні накладатися штрафи, аж до заборони присутності депутата на декількох засіданнях парламенту", - завила Ричкова.

Ця новина із захопленням була сприйнята російською громадськістю.

"Судити Гадю треба. Причому за розголошення державної таємниці", "Як терпляче і шанобливо ставляться депутати Ради до своїм політичним опонентам! Просто зразок джентльменської поведінки! Ну точно вони вже зовсім готові вступити в ЄС!", "Правильно.Які ж барани в свинарнику?", - пишуть люди в коментарях до даної новини на сайті Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі критично сприйняли лист депутата Надії Савченко до переможця президентських виборів у США Дональду Трампу.