RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З'явилося відео з різким випадом Ляшка на адресу Тимошенко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко закликав президента України Петра Порошенка позбавити українського громадянства лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко, в жорсткій формі звинувативши її у реалізації "кремлівського плану".

Про це нардеп Ляшко розповів у коментарі журналістам у стінах Верховної Ради України.

Відео полум'яної промови народного обранця було опубліковано на сайті YouTube.

На думку Олега Ляшка, Юлія Тимошенко виконує російський план по захопленню влади в Україні, тому повинна бути позбавлений українського громадянства.

"Я звертаюся з вимогою до президента Порошенко позбавити Тимошенко українського громадянства ... нехай Путін дасть їй російське громадянство", - сказав депутат.

Ці слова народного депутата моментально викликали реакцію соціальних мереж. Журналіст Андрій Булґаров опублікував дане відео на своїй сторінці у Facebook.

"Дивимося з 3:26 і піднімаємо собі настрій. Не думав, що буду постити Ляшка, але його фразочки про дранну лисицю і брудних абреків зробили мій ранок", - написав Булґаров в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше лідер Радикальної партії Олег Ляшко опинився в центрі скандалу після бійки з головою фракції "Опозиційний блок" Юрієм Бойко.