RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

З'явилося відео, як Єфремов в Луганську хвалив "Беркут" за дії на Майдані

Опубліковано відеозапис виступів екс-глави парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, під час яких він критикував події Революції Гідності і дякував співробітникам "Беркуту" за їх дії.

Відео опубліковане на YouTube.

На кадрах зафіксовано виступ Єфремова під час сесії депутатів Луганської обласної ради 22 лютого 2014 року. Тоді ще чинний нардеп називав події в Києві "вакханалією, яку не можна допустити на Луганській землі". Не обійшлося і без згадки про так звану "бандерівську ідеологію".

Нагадаємо, 30 липня 2016 року Єфремова затримали в аеропорту "Бориспіль" при спробі вилетіти до Відня. На даний момент один з лідерів колишньої Партії регіонів перебуває під слідством і пробуде під арештом до березня 2017 року. За повідомленням генпрокурора Юрія Луценка, Єфремова звинувачують, зокрема, в організації захоплення будівлі Луганської ОДА, пособництві у захопленні будівлі СБУ в Луганську, вчинення умисних дій з метою зміни меж території і державного кордону України, у створенні та діяльності так званої "ЛНР", а також у державній зраді.