RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Адвокат Януковича відмовився приймати нову підозру у держзраді

Адвокат Віктора Януковича відмовився прийняти уточнену підозру у скоєнні екс-президентом державної зради, повідомив прокурор Генеральної прокуратури України Максим Крим, передає 112 Україна.

"Прибувши в приміщення ГПУ адвокат письмово підтвердив факт небажання отримувати вказане повідомлення. Разом з тим одночасно це повідомлення також було надіслано поштою, за адресою здійснення ним адвокатської діяльності. Тому ГПУ вжито заходів щодо вручення даного повідомлення", - зазначив прокурор.

Втім, за його словами, факт відмови не впливає на подальше здійснення досудового розслідування.

У той же час, адвокат екс-президента Ігор Федоренко вказав на те, що змінений текст підозри не вручено і вимагає його вручення "з дотриманням визначеного Кримінальним процесуальним кодексом України порядку - у порядку міжнародної правової допомоги". Відзначимо, що при отриманні попередньої підозри захист Януковича також ствержував, що воно пройшло з порушенням норм чинного КПК.

30 січня Генпрокуратура України має намір завершити спеціальне досудове розслідування і відкрити матеріали справи стороні захисту.

Нагадаємо, 17 січня цього року Секретаріат ООН передав Україні фотокопію заяви Януковича від 1 березня 2014 року, в якій він просить Росію ввести війська на територію України.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: