RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Сили АТО знову понесли втрати на Донбасі

В зоні проведення АТО 31 січня 1 український військовослужбовець загинув, 9 отримали поранення, 9 травмовано.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook.

Всього на Донбасі бойовики за минулу добу здійснили 86 обстрілів позицій сил АТО.

У Маріупольському напрямку обстрілу бойовиків з 122 міліметрової артилерії і 120 міліметрових мінометів зазнали Водяне, Павлопіль і Талаківка. Під мінометним вогнем терористів опинилися Новогригорівка, Красногорівка, Новотроїцьке. Артилерія була застосована проти позицій сил АТО в районі Бердянського.

В районі Авдіївки бойовики здійснили близько 100 пострілів з реактивних систем залпового вогню "Град", застосували 152 міліметровий артилерію, 120 міліметрові міномети. Під мінометним вогнем опинилися позиції сил АТО в районі Луганського, Троїцького, Опитного і Верхньоторецького. 152 міліметрова артилерія вела вогонь в районі Тоненького.

Кримське, Троїцьке, Жовте, Новоолександрівка, Станиця Луганська та Новозванівка в Луганському напрямку піддалися обстрілу з застосуванням артилерії різних калібрів, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

Як повідомляв "Апостроф", раніше речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник повідомив про кількість втрат у лавах ЗСУ станом на 16:30 31 січня.