RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Бойовик "Хмурий" відповів на звинувачення Bellingcat у причетності до загибелі МН17

Відставний російський офіцер Сергій Дубинський, відомий як "Хмурий", який, згідно з інформацією експертної групи Bellingcat, організував доставку на Донбас установки "Бук", що збила майлайзійскій лайнер МН17, повністю заперечує свою причетність до трагедії.

Свою відповідь він оприлюднив у електронному листуванні з Російською службою ВВС.

"Для людини, що володіє мінімальними знаннями у географії і знає, де на той момент проходила лінія фронту, подібні статті нічого, крім гомеричного реготу, викликати не можуть", - написала людина, яка представилася Дубинським.

Він також заявив, що розслідування Bellingcat є спробою відвести слідство в сторону і приховати те, що рейс МН17 було збито українською стороною.

"Головними факторами в цій справі є два: 1. Хто віддав команду на поразку цілі. 2. Хто стріляв. Ні до першого, ні до другого я не маю жодного відношення", - запевнив бойовик.

Нагадаємо, вчора, 15 лютого, група Bellingcat опублікувала доповідь щодо МН17, у якій стверджується, що транспортуванням "Буку" на схід України керував офіцер збройних сил РФ у відставці Сергій Дубинський, відомий під позивним "Хмурий".