RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Бєлковський назвав ймовірного наступника Чуркіна в ООН

Посаду постійного представника Росії в ООН, який займав померлий 20 лютого Віталій Чуркін, може зайняти колишній заступник міністра оборони РФ Анатолій Антонов.

Про це в коментарі "Апострофу" сказав російський політолог Станіслав Бєлковський.

"Коли ти воюєш на стороні зла, будь готовий. Дипломат завжди виконує волю боса. Він не сам приймає рішення, формулює думки, які вимовляє, а виконує волю політичного керівництва. Він лаяв Україну, але в цьому його вини немає. Вона лежить на тих, хто давав йому такі доручення. Якщо ти приймаєш свідоме рішення воювати на стороні зла, то... Рідним і близьким Чуркіна – співчуваю.

Зайняти місце Чуркіна міг би Анатолій Антонов – колишній заступник міністра оборони. Це моя думка, не думку російського МЗС. Він професійний дипломат, який ще недавно розглядався як пріоритетний кандидат на пост посла в США", - сказав Бєлковський.

Зазначимо, що Антонов зараз є заступником голови МЗС РФ.

Як повідомляв "Апостроф", лідер російської опозиційної політичної партії "Західний Вибір" Костянтин Боровий з приводу смерті Чуркіна заявив, що в команду Путіна вже давно йдуть люди неперебірливі, готові здійснювати будь-які вчинки заради кар'єри і грошей.