RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Адвокат заявив про причетність ФСБ до поїздки Савченко на окупований Донбас

До поїздки народного депутата України Надії Савченко на окуповану бойовиками територію Донецької області причетні російські спецслужби.

Про це в інтерв'ю "Укрінформу" сказав колишній адвокат нардепа Марк Фейгін.

"Моя думка, дуже особиста. Для мене це - неймовірний жах. На мій погляд, це спецоперація на гроші Медведчука за погодженням з Луб'янкою. Саме з Луб'янкою. Подібний виїзд Савченко не міг замикатися тільки на Суркова", - сказав він.

Фейгін висловив жаль, що Савченко "знову проявила себе недалекою людиною".

"Сталося те, про можливість чого я говорив раніше. Вона підпала під вплив людей, інтереси яких не замикаються в Україні, і активно використовується ними в їх тактичних цілях. Тут загострення під Авдіївкою, постійно - нові трупи, складні питання, пов'язані з блокадою. А вона їде на окуповану територію. Розцінюю цей крок, як провальний. Наскільки сама Надія залучена в ситуацію, не знаю, але її сестра Віра - дуже щільно. А вже через неї - вихід на Медведчука. І Рубан теж - людина Медведчука... Впевнений, що справі визволення полонених все це тільки шкодить", - вважає адвокат.

Як повідомляв "Апостроф", радник голови СБУ Юрій Тандем розповів про допит Савченко за статтею "тероризм" після її поїздки до бойовиків самопроголошеної ДНР.