RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії пояснили, чому Кремль не приєднає Донбас до РФ

Визнання Кремлем "паспортів" терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР" та інші дії, спрямовані на нібито інтеграцію окупованих районів Донбасу з РФ не свідчить про намір включити їх до складу Росії. Таку думку у коментарі "Апострофу" висловив Леонід Радзіховський, російський журналіст і публіцист.

"А навіщо Росія розгорнула взагалі всю цю текучу активність на напрямку "ДНР"/"ЛНР"? Це більш цікаве питання, тому що Росії нічого не потрібно від них", - заявив Радзіховський.

За його словами, єдине, чого керівництво РФ хотіло зробити з ОРДЛО - це "впихнути" їх назад в Україні в якості троянського коня, чому рішуче і успішно протистояв Київ.

"В результаті цей безглуздий доважок повис на шиї Росії. Росія їх годує, поїть, а що з ними далі робити - зовсім незрозуміло. Якщо хтось каже, що Росія збирається їх приєднати до себе - це нісенітниця. Ніколи Росія на це не піде , тому що це в усіх відношеннях невигідно", - додав журналіст.

На його думку, Володимир Путін "образився" на керівництво ЄС і президента США Дональда Трампа, які не виконують бажання Кремля щодо українського питання.

"Навколо питання Донбасу створюється загальна суєта, цей "турбуючий вогонь" такий же безглуздий і безцільні, як перестрілки на Донбасі", - підсумував Радзіховський.

Нагадаємо, раніше відомий російський політолог Андрій Піонтковський розповів про новий план президента РФ Володимира Путіна щодо окупованого Донбасу.