RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"ДНР" від моря до моря: відомий журналіст жорстко висловився про майбутнє Росії

Відомий журналіст Аркадій Бабченко висловив побоювання, що Росія перетворюється в подобу великої Сомалі або терористичної "ДНР".

Про це він написав у своєму пості на Facebook.

"Тут буде щось на кшталт Сомалі, де в Могадішо вдень ще можна жити, але не приведи Господи вийти за межі міста з настанням ночі. Мені здається, в Росії все до цього йде: одна велика ДНР від моря до моря", - змалював перспективи журналіст.

Він вважає, що акції "Християнського держави" є прикладом подібного процесу. Причиною того, що відбувається, є тривале насадження в Росії ненависті і беззаконня.

"Це вже неконтрольований процес. Якщо ви роками дебілізуєте своє населення, якщо ви насаджуєте агресію, ксенофобію, якщо ви йому говорите, що закон не працює, якщо ви йому торочите :Убивай! Убивай! Убивай! - спочатку вбивай чеченців, потім грузин, тому українців... ось ця накопичена агресія, ця злість, вона просто так не розсмокчеться", - заявив Бабченко.

Також він написав про те, що добре, що частина росіян їде воювати в Сирії, адже таким чином небезпечні елементи їдуть з Росії.

Раніше Бабченко розповів про те, як зустрівся з любителькою "русского міра" під Києвом.