RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Це - моя батьківщина: колишній в'язень Кремля розповів, чому не поїхав з Криму після анексії

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров розповів, чому після окупації Криму не виїхав до Києва з сім'єю.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Я для себе прийняв рішення залишатися в Криму, тому що це - моя батьківщина, в Криму мої родичі, моя сім'я, будинок. І зараз, якщо у мене буде можливість жити в Криму, я буду там жити. Я для себе ще не прийняв рішення, жити чи в Києві або в якомусь іншому місці. Приблизно в кінці 2014 роки мені пропонували з Адміністрації президента України (я завжди займав активну позицію, можна сказати, ходив по лезу ножа аж до порушення кримінальної справи) досить високопоставлену посаду. І навіть не один варіант, а два. Не буду говорити, які конкретне. Досить високі, посаду рівня заступника голови обласної державної адміністрації "- говорить Умеров.

"Не в Києві, в іншому регіоні. Я відмовився, тому що у мене є соціальне прикриття - це пенсія. І є бажання продовжувати залишатися в Криму", - додав заступник голови Меджлісу.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Найбільшу помилку Україна зробила за багато років до анексії Криму - Ільмі Умеров".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика