RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

​Стало відомо про скасування зустрічі Трампа з Путіним

Зустріч президента США Дональда Трампа з лідером РФ Володимиром Путіним, яку раніше анонсував Кремль, не відбудеться.

Bloomberg пише, що Трамп не буде офіційно розмовляти з Путіним на саміті АТЕС у В'єтнамі оскільки США побоюються, що "зустріч не створить прогресу по ключовим питанням".

"Будь-яка зустріч Трамп-Путін загрожує політичними ускладненнями для Трампа, так як його кампанія і його адміністрація стикаються з розслідуваннями щодо зв'язків з російським урядом під час президентської кампанії 2016 року", - пише видання.

Втім, представник Білого Дому Сара Сандерс каже, що офіційної бесіди не відбудеться через щільний графік зустрічей лідерів США та Росії. При цьому вона не виключила, що Трамп і Путін можуть випадково зустрітися на полях саміту і привітати один одного, однак це не буде запланованими переговорами, передає Reuters.

Як повідомляв "Апостроф", Росія анонсувала зустріч Путіна з Трампом у В'єтнамі 10 листопада. На переговорах повинні були обговорюватися багато питань, починаючи з Сирії і закінчуючи КНДР. Втім, держсекретар США Рекс Тіллерсон ще вчора заявив про відсутність домовленостей про зустрічі Трампа з Путіним.