RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Миротворці на Донбасі: в Україні озвучили прогноз

Переговорний процес по ситуації з миротворцями на Донбасі - зустрічі Путіна і Трампа, зустрічі Суркова і Волкера - може закінчитися таким собі консенсусом.

Таку думку озвучив політичний аналітик Андрій Бузаров "Апострофу".

"Може бути голосування в ООН у вигляді резолюції або декларації з Донбасу. Може бути, навіть буде зроблена спроба повноцінно прийняти резолюцію про введення миротворчого контингенту. Але це не означатиме його введення", - розповів Андрій Бузаров.

На його думку, рішення ООН не завжди є остаточним.

"На прикладі Сирії, на прикладі інших регіонів в світі ми бачили, що рішення ООН не завжди є остаточним. Часто приймається декларація, але далі немає конкретних практичних кроків з імплементації документа. За Сирії було прийнято не одну заяву. І давно повинні були бути проведені коаліційні вибори, складено коаліційний уряд між представниками Башара Асада і опозиції. Але ніхто цього робити не буде. Тому не виключено, що декларація або резолюція про введення миротворчого контингенту для врегулювання конфлікту на Донбасі, яка буде прийнята в ООН, так і залишиться декларацією, і до практичної реалізації справа не дійде рішення ООН не завжди є остаточним", - додав політичний аналітик.

Читайте докладніше в матеріалі "Апострофа": "Імітація Путіна: що чекає Донбас в найближчі місяці".