RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Пограбування магазину сином депутата Ради: стало відомо ще про декілька нальотів

14-річного сина народного депутата Ігоря Попова Богдана, затриманого 26 листопада під час збройного нападу на магазин, слідство підозрює ще в п'яти нападах.

Про це повідомляє "Обозреватель" з посиланням на зведення про факти нападу на магазини в Оболонському районі Києва Відділу кримінальної поліції Оболонського Управління поліції ГУ НП в Києві.

Перший напад стався 5 листопада, близько 4:40 в магазині "Світ пива" біля метро "Мінська". Як повідомив заявник, в приміщення забігли троє невідомих чоловіків, одягнених в чорне вбрання, їхні обличчя були закриті шарфами темного кольору. При собі мали предмети, схожі на пістолети і автомат, після чого один з нападників підійшов до каси і самостійно забрав з каси грошові кошти в розмірі 2500 грн.

Потім увечері 21 листопада двоє невідомих напали на продуктовий магазин в Оболонському районі та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, забрали з каси 3 тисяч гривень. При цьому, вони вдарили по голові одного з продавців.

У той же вечір двоє невідомих в балаклавах вкрали 6300 грн з ще одного магазину на вул. Героїв Дніпра.

Після цього стався ще один розбій - 24 листопада невідомі напали на магазин "Продукти", вдарили продавця і вкрали 7100 грн.

На наступний день, 25 листопада, двоє невідомих обікрали магазин "Крамничка", з якого вони винесли 500 грн.

Вчора прокуратура вже оголосила про підозру синові нардепа.