RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У мережі розкрили цікаві подробиці про "нову" партію, пов'язану з "95 кварталом"

2 грудня з'явилася інформація про реєстрацію в Україні "95 кварталом" нової політичної партії "Слуга народу", про творців якої в інтернеті вже була опублікована неприємна інформація.

Про це написав користувач Сергій Олійник на своєму Facebook.

"Дуже цікаво, що керівником "нової" партії слуг народу є Баканов Іван Геннадиев, на ім'я якого зареєстровано ще дві компанії - Товариство з обмеженою відповідальністю "Студія квартал-95" і Товариство з обмеженою відповідальністю "Квартал 95", - написав він.

Також, за словами Олійника, всі ці компанії пов'язані з кіпрськими офшорами, а також з родиною російського телеведучого і організатора передачі "КВН" Олександра Маслякова.

Одночасно, відповідно до системи YouControl, раніше "Політична Партія "Слуга народу" називалася "Політична Партія "Партія Рішучих змін".

Користувачі мережі відзначають, що "обидва Маслякова" знаходяться в чистилищі "Миротворця" і знущаються над тими, хто підтримав (телеведучого Володимира - ред.) Зеленського в справі "Сватів". "Тут є все: і олігархи, і офшори, і кримнаш і зеленскийпрезидент", - пише один з користувачів.

Раніше Зеленський новим відео відреагував на заборону "Сватів" в Україні.