RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Боротьба за крісло ватажка ДНР: Ходаковський поділився цікавим компроматом на Захарченка

Колишній секретар ради безпеки ДНР" Олександр Ходаковський в контексті можливих "місцевих виборів" виступив із звинуваченнями на адресу ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Про це Ходаковський написав на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте".

"Ви повинні розуміти, що для більшості з вас Захарченко - голова. Для мене ж це інша людина. Це чоловік, який пропонував мені об'єднатися і видавити Стрєлкова і Безлера, щоб отримати від України на посаду начальника обласного УВС. Це чоловік, який приїхав до мене вже пізніше, коли Ігор Стрєлков вийшов зі Слов'янська, разом зі своїм радником, якого в Донецьку знають, як Отамана Івановича, і пропонував знову об'єднатися і вигнати Стрєлкова з Донбасу. Потім він же намагався організувати напад на Безлера і його горлівську бригаду", - зазначив Ходаковський.

"Зараз це безумовно патріот і відданий справі партії людина, і тільки я - друг Порошенка. А я кажу це з тією метою, щоб акцентувати, що в нинішній обстановці у нього як реального конкурента залишився тільки я - ніхто з нині живих функціонерів і просто хороших хлопців не в змозі з ним змагатися. І у нього, щоб спокійно жити, залишається тільки один варіант", - пише опальний екс-ватажок "ДНР".

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Олександр Ходаковський заявляв, що перед проведенням місцевих виборів" бойовики підуть на загострення ситуації на Донбасі.