RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Астролог заявив про загрозу великої війни в 2018 році і розповів, де це може статися

В 2018 року світ буде перебувати на порозі глобальної війни. У зоні можливої небезпеки знаходяться Близький Схід і КНДР.

Про це в інтерв'ю "Апострофу.Лайм" розповів відомий астролог Влад Росс.

На думку астролога, Дональду Трампу для збереження за собою президентського крісла необхідно вирішити проблему з лідером КНДР Кім Чен Ином. Американський лідер у новому році може зважитися на загострення.

"До того ж мої передчуття збіглися з затемненням на Марсі. А Марс - це планета війни в гороскопі Трампа. Якраз зовсім недавно, в серпні було це затемнення. У гороскопі Трампа Марс - чільна планета, планета війни. Так що малоймовірно, щоб, перебуваючи при владі, президент Трамп не почав якусь грандіозну війну. Війна буде абсолютно точно. Одне з можливих вогнищ вже, як ви знаєте, розгорається на Близькому Сході. у зв'язку з переносом посольства США з Тель-Авіва до Єрусалиму", - говорить Росс .

Також він нагадав про небезпеки Року Вогненного Півня, який закінчиться тільки 16 лютого.

"До того ще можлива якась війна, навіть ядерна. Кім Чен Ин з абсолютно спотвореною свідомістю своєю цілком може кудись якусь ракету відправити. Така ось ситуація", - упевнений астролог.

Також він додав, що у лідера КНДР дуже поганий гороскоп і в кінці 2017-го-початку 2018-го року йому загрожує повна ліквідація.

"Я взагалі думаю, що з імовірністю в 70-80% американці просто знищать верхівку Північної Кореї зараз", - резюмує Росс.

Повний політичний прогноз на 2018 рік від астролога Влада Росса читайте на "Апострофі.Лайм": Астролог про майбутнє Порошенка, кінець режиму Путіна і загрозу великої війни: прогноз на 2018 рік.