RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Нарешті зорієнтувався: в Росії звернули увагу на цікаву деталь в новорічній промові Путіна

Російський журналіст Олександр Невзоров з іронією зазначив, що президент РФ Володимир Путін у своїй новорічній промові вперше заговорив голос не самодержця, а головлікаря.

Про це він сказав в інтерв'ю радіостанції "Ехо Москви".

"... Ми ж бачимо, що Росія являє собою таку картину - 900 відтінків бездумності, і на цьому тлі, звичайно, абсолютно засяяв Володимир Володимирович зі своїм новорічним привітанням. Відзначте, хлопці, він змінив тон. Не було ніякого пафосу, не було ніякої державності. вперше він заговорив голос не самодержця, а головлікаря. Причому він зрозумів, де він опинився. Ось, нарешті, він зорієнтувався. Причому відзначте його делікатність: він навіть білий халат не одягнув, щоб публіка відчувала себе як вдома. І шприц, ймовірно, ховав за спиною, щоб нікого н нервувати", - сказав Невзоров.

"Чорт його знає. Можливо, до нього до першого докотився іранський урок. Адже ми ж бачили цей Іран, і цей Іран був оплотом стабільності, державности, величі і всяких скреп. Але, нарешті, персам якось одномоментно все набридло" , - додав журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі викликало хвилю жартів новорічне звернення Путіна до росіян.