RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Колосальна відлига: відомий письменник розповів, що чекає Росію після смерті Путіна

Президент РФ Володимир Путін зможе правити до своєї смерті, але після в Росії почнеться масштабна відлига, яка призведе до розвалу країни.

Про це розповів в інтерв'ю "Апострофу" письменник і військовий журналіст Сергій Лойко.

"Путін помре своєю смертю... Після Путіна буде колосальна відлига, вийдуть з в'язниці всі політичні в'язні, абсолютно всі. Але ці путінські приймаки у всіх республіках і в усіх областях цим скористаються, як скористалися всі ці Назарбаєви, Кравчуки і так далі в Радянському Союзі. Я не кажу, що це було погано. Дуже добре, що це сталося. Але вони-то це робили для себе, а не для народу. Росія розвалиться на частини. щоб воскреснути від тисячолітнього сну, від тисячолітнього кошмару, від тисячолітнього рабства, щоб вижити, Росія повинна померти", - розповів він.

Лойко зазначив, що розпад Росії почнеться, оскільки Путін оточив себе "придурками, ідіотами і безвільними людьми".

"Путін - це Росія. Тобто Путін - це головний продукт Росії. Росія ні хрена не виробляє, крім Путіна. Путін - наша слава, сила і зброя, як говорили про Брежнєва. І в Росії немає нічого скрепного, крім Путіна. Ось Путін піде - і все почне сипатися. Він сам, м'яко кажучи, не Ганді, але оточив себе такими придурками, ідіотами і безвільними людьми, типу [прем'єр-міністра РФ Дмитра] Медведєва, які взагалі навіть колгоспом керувати не мають права", - заявив письменник.

Читайте докладніше в інтерв'ю Сергія Лойко "Апострофу" Росія поверне Україні Крим, є реальний сценарій.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика