RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Росіянка зробила скандальну заяву про групове згвалтування на яхті путінського олігарха

Модель Анастасія Рибка звинуватила кремлівського олігарха Олега Дерипаску та віце-прем'єр уряду РФ Сергія Приходька в груповому згвалтуванні на яхті.

Про це вона повідомила в відео, розміщеному в соціальній мережі Instagram.

"У мене є честь і почуття власної гідності. Хочу, щоб Олег (Дерипаска - ред.) Вирішив, як саме ми будемо розбиратися з питанням. Бачу два варіанти. Або він на мені жениться, і я не втрачу честь і гідність, або я пишу заяву на згвалтування. Я буду домагатися, щоб він і його друг прийшли на "Пусть говорят" і відповіли за свої вчинки", - сказала вона.

Також Рибка опублікувала в своєму Instagram інше відео, яке потім видалила.

"Я не хотіла вступати в інтимний зв'язок ні з ними ні з ким-небудь ще. Я боялася відмовити. Я перебувала в такій ситуації. Так, Олексій (Навальний) правий. Це була Європа... Я боялася, що зі мною можуть щось зробити, якщо я відмовлю. Потім, коли я дізналася, хто насправді ці люди... я зрозуміла, що можна в поліцію не звертатися. Все, що я скажу, не матиме сенсу. Я хочу, щоб люди з фотографії з яхти відповіли за свої дії", - заявила вона.

Варто відзначити, що раніше сьогодні російський опозиційний політик Олексій Навальний зумів виявити, використовуючи книгу Рибки "Щоденник зі зваблення мільярдера, або Клон для олігарха", що Дерипаска, Приходько і сама модель разом перебували на яхті в серпні 2016 року. У книзі вона описала те, що відбувалося, не називаючи імена.

Пізніше Рибка заявила, що історія із згвалтуванням на яхті дерипаски була видумкою.

Дивіться також пікантні знімки Анастасії Рибки на "Апострофі".