RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стало відомо, скільки коштував чартерний переліт Саакашвілі після вигнання з України

12 лютого екс-президента Грузії, колишнього голову Одеської обласної державної адміністрації, лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі відправили до Польщі орендованим літаком, переліт на якому з Києва до Варшави коштував 8 тисяч євро.

Про це повідомляють журналісти програми "Схеми".

В ході розслідування, їм вдалося з'ясувати, що літак з бортовим номером SP-RDW піднявся в повітря в 16:33 12 лютого з аеропорту "Бориспіль" і вирушив до столиці Польщі.

Також відомо, що чартер має польську реєстрацію і належить авіакомпанії Jet Story з бортовим номером SP-RDW. Організацією рейсу в Україні займалася вітчизняна компанія Sky Handling.

"Ми співпрацюємо з цією компанією в Україні. Вони займаються технічними нюансами", - розповіли в польській компанії Jet Story.

У той же час, співробітники авіакомпанії замовчали, хто виступив спонсором і вніс суму перельоту, яка становить 8 тисяч євро.

"Цей літак буде доступний на наступному тижні, після технічного обслуговування. Вартість такого перельоту - 8000 євро", - додали в Jet Story.

Як писав "Апостроф", раніше народний депутат України Ігор Луценко на своїй сторінці в Facebook написав про те, що Саакашвілі відправили до Польщі чартерним літаком, що належить офшорній компанії Петра Порошенка.

Читайте також матеріал "Апострофа" Помилка президента: як Саакашвілі буде мститися Порошенку за вигнання з України.