RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Глава НАБУ вперше прокоментував дані про прослуховування його співробітниками Холодницького

Інформація про негласне прослуховування в кабінеті глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького, нібито встановлене Генеральною прокуратурою (ГПУ) і Національним антикорупційним бюро (НАБУ), не відповідає дійсності.

Про це в середу, 21 березня, на круглому столі "Боротьба з корупцією в Україні: стан справ" у Брюсселі заявив директор НАБУ Артем Ситник, повідомляє "Укрінформ".

"На жаль, специфіка медійного простору в Україні така, що, не маючи жодного коментаря від уповноважених органів, журналісти пишуть таке, що, чесно кажучи, фантастичний роман просто відпочиває", - сказав він.

Ситник додав, що з цього питання нічого коментувати. Разом з тим, він уточнив, що журналісти мають можливість запитати у керівника САП Холодницького про те, що ж "він там знайшов у своєму кабінеті".

Крім того, глава відомства підкреслив, що не допустить, щоб "хтось із влади взяв під контроль те, що відбувається в НАБУ і САП".

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо, що в разі відставки керівника САП Назара Холодницького її може тимчасово очолити генеральний прокурор України Юрій Луценко.