RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Названо імена найбільш злісних нардепів-прогульників Ради в березні

Народні депутати Дмитро Ярош, Євген Бакулін, В'ячеслав Костянтиновський (заявив про складання повноважень) і нардепи-втікачі Олександр Онищенко та Сергій Клюєв жодного разу не проголосували у Верховній Раді України в березні.

Про це повідомляє Комітет виборців України (КВУ).

Крім того, значна частина депутатів проголосувала лише кілька разів.

Так, депутат від "Оппоблоку" Дмитро Добкін голосував один раз, його колега Денис Омельянович натиснув кнопку тричі, позафракційний Костянтин Жеваго голосував шість разів, а депутати Михайло Добкін і Надія Савченко - вісім разів за місяць.

Крім того, практично не голосували інші народні обранці, в числі яких: Євген Мураєв (взяв участь у 3% голосувань), Сергій Ківалов (5%), Михайло Поплавський (6%), Вадим Рабинович (6 %), Наталія Королевська (8%), Семен Семенченко (9%).

Уточнюється, що зазначені депутати не перебували на лікарняному або у відрядженні і пропустили голосування Верховної Ради з невідомих причин, хоча в більшості випадків були присутні в залі парламенту.

Всього 51 народний депутат пропустив 90% голосувань Верховної Ради України, з яких п'ятеро - не проголосували ні разу

За даними КВУ, в березні було проведено 15 пленарних засідань, на яких здійснено 399 голосувань.

Як повідомляв "Апостроф", у лютому поточного року сім народних депутатів не були офіційно зареєстровані на жодному пленарному засіданні Верховної Ради України.