RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Росії оцінили ймовірність угоди Трампа з Путіним

Гучні заяви Дональда Трампа про те, про нову холодну війну з Росією швидше є тактикою, а насправді він налаштований на угоду з Володимиром Путіним.

Про це у своїй колонці на "Апострофі" пише російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер.

"Дональд Трамп сказав, що виграє гонку озброєнь. Подивимося, є в нас у Росії люди, які вважають, що ми виграємо, і навіть це стверджують. У тому числі пан Путін вважає, що ми виграємо цю гонку.

З Америки повідомляють, що Трамп насправді хоче з Путіним домовитися, що в нього дуже добре ставлення до Путіна, і зараз він його лякає, щоби була вигідніша для США угода", - зазначає Фельгенгауер.

У цьому контексті він також зазначає, що помічники рік вмовляли Трампа поставити зброю Україні, а після поставок пояснили тактику дій з Путіним - спочатку налякати його, а потім домовитися з ним.

"Тому що сам особисто Трамп налаштований на дружбу з Путіним. Нинішня американська жорсткість по відношенню до Росії - це, скоріше, тактика. З його точки зору, в усякому разі. Його оточення налаштоване по-іншому, це правда. Ну а Трамп поки налаштований на дружбу та на угоду з Путіним", - пояснює експерт.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі" - В оточенні Путіна ведуть боротьбу дві партії, а Захід готується до довгої "війни".