RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Савченко доставили для перевірки на детекторі брехні

У четвер, 5 квітня, народного депутата Надію Савченко, яка підозрюється в підготовці терактів в урядовому кварталі Києва, доставили для перевірки на детекторі брехні.

Політик знаходиться в інституті судмедекспертизи з 10 ранку, повідомляє ТСН.

Відзначається, що поки не було оприлюднено жодної інформації про допит, - Савченко привезли з чорного ходу, через що з нею ніхто не зміг поспілкуватися, закрили двері і приставили до неї охорону.

Сестра арештованого нардепа Віра Савченко стверджує, що про проведення поліграфа її не попередили, і це не те тестування, про яке раніше просила сама політик.

"Матеріали справи нікому не передані. І без них я не знаю, чия це ідея. Сподіваюся, поки не будуть передані матеріали, не буде проведена експертиза", - підкреслила Віра Савченко.

Як відомо, Савченко звинувачують в підготовці теракту в центрі Києва і планів із силового захоплення влади в Україні. 22 березня у Верховній Раді показали фільм з доказами переговорів Савченко і парламентера Володимира Рубана з офіцерами ЗСУ, які повинні були допомогти здійснити задумане, після чого з нардепа зняли недоторканність і заарештували.

Раніше колишній заступник керівника СБУ Віктор Ягун розповів "Апострофу" про справу Савченко-Рубана: Усі бояться сказати, хто стоїть за Савченко, а Порошенко зробив помилку - екс-заступник голови СБУ.