RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Росії заговорили про обмін українських політв'язнів на пропагандиста Кремля

Один з головних пропагандистів президента Росії Володимира Путіна Дмитро Кисельов вважає, що для звільнення заарештованого в Україні глави "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського можна звільнити політв'язнів Романа Сущенка та Олега Сенцова.

Про це він висловився на протестній акції біля посольства України в Москві, повідомляють РІА Новини.

"Я думаю, що всі засоби хороші зараз і Кирило повинен бути на свободі. Сущенко, Сенцов - це люди, які сидять за тероризм і підривну діяльність, Кирило нічим подібним не займався, тобто цей обмін буде, звичайно ж, не еквівалентним, свідомо. Але, тим не менше, я думаю, що Кирил має бути на свободі", - заявив Кисельов.

Зауважимо, що користувачі соцмереж критично сприйняли готовність Росії піти на поступки.

"Що і треба було довести. Росіяни відразу стають поступливими, коли з ними починають працювати їх же власними методами", - написав відомий український журналіст Денис Казанський.

"Кисельов? А ось з цього місця виникають припущення про заздалегідь визначений сценарій всього цього", "Наскільки важливою інформацією він володіє або їм просто потрібно вичавити по максимуму інформаційний шум", - припустили в мережі.

Нагадаємо, що Вишинського підозрюють в скоєнні державної зради. Він був затриманий 15 травня в Києві.

Як повідомляв "Апостроф", у Вишинського знайшли паспорт громадянина Російської Федерації та нагороду за пропаганду в Криму.