RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Жебрівський розкрив деталі своєї відставки

Керівник Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський сам попросив президента України Петра Порошенка про відставку.

Про це сам чиновник розповів на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що Жебрівський в суботу, 9 червня, зустрівся з українським лідером і попросив про відставку. Президент прийняв заяву, і вже в середу, 13 червня, документ мають розглянути в Кабінеті міністрів України.

"Дякую усій своїй команді за роботу, дякую жителям Донеччини за підтримку та розуміння. Ми разом з вами усьому світу довели: Донеччина – це Україна!", - написав Жебрівський.

Варто зауважити, що в соціальних мережах висловили сум в зв'язку з відставкою Павла Жебрівського. Також поцікавилися про причини відставки, однак, чиновник їх поки не розкрив.

"Перший україномовний голова Донецької ОДА! Дякую!", "Погано, Ви одна із надійних державотворчих осіб, яких мало нині, погано, якщо прийде на Ваше місце якийсь безликий чиновник...", "Дуже шкода. Респект Вам, Павле Івановичу, величезний за всю Вашу титанічну роботу. Ви - приклад патріотизму і професіоналізму в екстремальних умовах", - написали в мережі.

Нагадаємо, що в четвер, 14 червня, повинні представити нового голову Донецької ВГА.

Як повідомляв "Апостроф", в травні голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук несподівано оголосив про свою відставку.