RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Кремль спіймали на брехні з приводу Сєнцова і нагадали відео з Путіним

У мережі викрили президента Росії Володимира Путіна на брехні з приводу звільнення політв'язня українського режисера Олега Сєнцова.

Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Facebook адвокат Ілля Новіков.

"*ука, вони знову включили цю тупу шарманку. Що нібито не можна нікого помилувати без його особистої заяви, навіть коли хочеться. Це було брехнею, коли вони десять років пояснювали, чому Путін не може просто відпустити Ходорковського. Це брехня і зараз. Ніякий закон нічого такого не передбачає і ніколи не передбачав. З 2016 року на цьому питанні остаточно поставили крапку. Можна і без заяви", - упевнений він.

Крім того, Новіков нагадав відео виступу Путіна, де російський лідер пояснював вдовам журналістів про те, що, як добре вони зробили, що попросили його помилувати Савченко.

"Нічого з тих пір з процедурою помилування не змінилося. Тільки Путін з тих пір постарів ще на два роки і ще трохи зморщився", - пише адвокат.

"Дивно, що заяву до сих пір не зробили обов'язковою!", "Принизити Сенцова ((", "Жалюгідні брехливі Сучат!" - коментують відео користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Путіна викрили у брехні, що стосується обіцянки не підвищувати терміни виходу на пенсію.