RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

Всі новини

Ще не вибори, але вже підгодовують: в Україні розповіли про депутата Ради, який роздає людям цукор

Глава Луганської обладміністрації Юрій Гарбуз розповів, що один з депутатів Верховної Ради роздає людям у регіоні цукор, що на решті території подають так, ніби люди голодують.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Якщо депутат хоче допомогти вставити вікна в садочку - нехай приїжджає і вставляє. Якщо хоче військовим допомогти - будь ласка. Але якщо він хоче через канали та газети гадити тут, то цього робити не потрібно. Через це ми несемо іміджеві втрати. І коли Шахов (народний депутат Сергій Шахов, - ред.) роздає тут цукор жителям, то на тій території це подають так, що нібито нам їсти нічого. І це не іміджеві втрати Шахова або Луганської області. Це втрати всієї країни. І якщо ми хочемо, щоб у нас запрацювали закони, нам потрібно перестати брати цей цукор", - відзначив Гарбуз.

Крім того, він навів цікаву паралель з тваринами.

"Живучи в лісі, я приручив своїх звірів до режиму прийому їжі. Як тільки стукав по відру, вони повинні були відразу прибігати. У результаті у них виробився рефлекс. Сьогодні відбувається те ж саме і з людьми. Вибори ще не почалися, але нас уже потроху підгодовують. І як тільки потрібно буде, всі прибіжать", - сказав губернатор.

Гарбуз зазначив, що політтехнологи по-хамськи ставляться до майбутнього життя українців.

"А рефлекс Павлова зараз на нас спрацьовує швидше, ніж на тваринах. Якщо побіжимо за гречкою і цукром на наступних виборах, будемо падати ще нижче", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": У Верховній Раді суцільна балаканина і все купується - губернатор Юрій Гарбуз.