RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

В ніч з п'ятниці на понеділок: в мережі з гумором пояснили, чому Вакарчук не стане президентом

Лідер "Океану Ельзи" і громадський діяч Святослав Вакарчук не зможе показати пристойний результат на виборах президента, оскільки у нього дуже нестабільний і непрогнозований виборець.

Про це в жартівливій манері на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Віталій Чепинога.

Він зазначив, що сам Вакарчук - "нормальний", але його виборець "нікуди не годиться".

"Пояснюю. Такий виборець може чітко і рішуче налаштуватися на участь у виборах, щоб віддати свій голос і дати країні шанс, так би мовити ... Але на виборчу дільницю ще треба дійти ... А тут якраз і криється головна небезпека процесу", - написав Чепинога.

Він зазначає, що по дорозі на дільницю такий виборець може ненароком побачити "у вітрині магазину якусь красиво розписану тарілку ручної роботи, з півниками і півоніями".

"Або дуже класний сердак чи плахту, вишиту райськими птахами. Або навіть, припустимо, звичайну веселку в небі, після дощу ... І тоді цей виборець такий: "Вау! Яке таріль!!!"... Або: "Матір Божа, яка плахта красівенна!"... Або - "Дивіться, - веселка!!! Веселка на небі"... І все ... Вже воно й забуло, куди йшло і з якою метою ... І пропав голос", - жартівливо написав нардеп.

Користувачі мережі також допустили, що у Вакарчука немає шансів на виборах бо голосування проходить в неділю.

"І ще вибори проходять в неділю. А це після суботи. Перед понеділком. Останнім у житті. Які вибори?!" - пожартував в свою чергу народний депутат Мустафа Найєм.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Вакарчук жорстко висловився про обіцянки швидкої перемоги на Донбасі.