RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Гаманець" Тягнибока побудував величезний офіс в центрі Києва: опубліковані фото

Бізнесмен і політик Ігор Кривецький, якого вважають одним з головних спонсорів партії Олега Тягнибока "Свобода", побудував багатоповерховий офіс в столиці.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на власні джерела.

У Кривецького, якого в ЗМІ неодноразово називали кримінальним авторитетом на прізвисько "Пупс", в Києві є вже два офіси. Один - на вулиці Лютеранській, неподалік від Адміністрації президента. Другий, як розповіли його партійці, він звів на Печерську. Велика і нова багатоповерхова будівля знаходиться на розі вулиць Редутна і Лаврська. Саме там часто проводяться збори партії, це підтвердив один з лідерів політсили.

Журналісти "Апострофа" побували коло цієї будівлі, де зустріли доволі агресивно налаштовану охорону, яка намагалася перешкодити фотозйомці.

У коментарі "Апострофу" Кривецький всіляко заперечував своє ставлення до даного офісної будівлі, навідріз відмовившись відповідати на питання, що стосуються його діяльності в "Свободі".

Детальніше про те, чому не дивлячись на очікування лідер "Свободи" Олег Тягнибок та голова "Національного корпусу" Андрій Білецький так і не змогли домовитися про кандидатуру на вибори, читайте в матеріалі "Апострофа": "Праві" йдуть порізно: чому Тягнибок і Білецький не поділили президентське крісло.