RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Коло президента: губернатор Київської області назвав нове місце своєї роботи

Голова Київської обласної держадміністрації Олександр Горган збирається найближчим часом перейти на позицію радника президента Петра Порошенка і зайнятися майбутньої виборчої кампанією.

Про це він розповів в коментарі "Апострофу".

За його словами, це рішення було заплановано ще навесні 2018 року.

Крім того, Горган збирається йти на парламентські вибори сам, як кандидат в депутати по мажоритарному округу в Київській області.

"Планується мій перехід на інший напрямок роботи. Я маю намір сфокусуватися на політичному процесі. А саме на виборчій кампанії президента. Я переходжу в статус радника Порошенка. І вже в найближчому оточенні глави держави я буду займатися виборчою кампанією президента. І маю намір балотуватися до ВРУ на парламентських виборах 2019 року за мажоритарним округом в Київській області. Поєднувати роботу губернатора і довіреної особи президента забороняє закон. Це планове рішення, яке було обумовлено ще на початку весни цього року", - розповів Горган.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в середу, 24 жовтня, Кабінет міністрів України погодив звільнення чотирьох голів обласних державних адміністрацій.