RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У мережі скандал через призначення українського чиновника, який працював на бойовиків ДНР

У соціальних мережах розгорівся скандал через призначення екс-чиновника так званої ДНР Віктора Рогачова на посаду генерального директора комунального підприємства "Донецьктеплокомуненерго".

Про це повідомляє видання "Depo.Донбасс".

З 2005 року Рогачов очолював комунальне підприємство "Донецькміськтепломережа" і був депутатом Донецької міськради кількох скликань. Після того, як в 2014 році терористами так званої ДНР окупували Донецьк, Рогачов продовжив роботу в комунальній сфері міста. Він доповідав про ситуацію з опаленням представникам бойовиків. А 25 жовтня Рогачов відвідав колегію ДонОДА в Краматорську.

Глава Донецької облдержадміністрації Олександр Куц заявив, що за його даними, інформація про зв'язки Рогачова з ДНР неправдива. "Кримінальних виробництв проти нього немає", - зазначив він додавши, що перед Рогачовим стоїть завдання відновити роботу підприємства, яке зараз знаходиться в занепаді.

У соціальних мережах така новина викликала резонанс. "Повернення міцного господарника", - написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Денис Казанський. Інших користувачів також обурила ця ситуація, яку вони прокоментували під постом.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Донецьку місцеві бойовики заарештували "головного державного ревізора-інспектора Міністерства доходів і зборів ДНР".